Het bedrijf

Residuvrije witlof en roodlof kweken op innovatieve wijze

LD110419-071.jpg

Een efficiënte en voedselveilige teelt van witlof vraagt om moderne, innovatieve technieken. Die vindt u bij LOF. Het bedrijf is gevestigd in Espel, in de Noordoostpolder. LOF. is opgezet door het echtpaar Jan en Inge de Vries en bestaat inmiddels ruim dertig jaar. In 2010 hebben Jan en Inge geïnvesteerd in een nieuw bedrijf, dat een vernieuwende teeltwijze van witlof en roodlof mogelijk maakt. Vernieuwend, doordat LOF. haar product voortaan residuvrij kan telen, inspelend op de wensen van retailers en consumenten van tegenwoordig. Veel van de noviteiten in het nieuwe bedrijf - zoals de revolutionaire teeltbakken en verenkelingsrekken - zijn eigen ontwikkelingen.

De benodigde witlofwortels worden in eigen beheer geteeld. Dit is in het voordeel van het kwaliteitsproduct dat LOF. nastreeft. Als witlofkweker kennen we de exacte historie van de wortel. We weten waar de wortelen geteeld zijn en onder welke omstandigheden. In de opkweekfase van de witlof kan daardoor optimaal rekening worden gehouden met die historie.

Bij Witlofkwekerij LOF. werken gemiddeld 30 medewerkers. Korte lijnen typeren de organisatie. Met opzet, want bij LOF. hechten we grote waarde aan een maximale betrokkenheid van elke medewerker bij het proces. Witlof van de beste kwaliteit produceren we samen.

Download hier de Corporate Brochure van LOF.

Directe verkoop

De kortste weg van producent naar consument

LD110419-015.jpg

Witlofkwekerij LOF. levert zowel aan retailers, groothandelaren, exporteurs als aan AGF-specialisten. De directe relatie stelt ons in staat het product en de verpakking exact op uw wensen toe te snijden. Daardoor blijft de kwaliteit hoog en is ook de versheid gegarandeerd. Met Witlofkwekerij LOF. haalt u meer dan alleen maar een leverancier in huis. Als specialisten in de teelt kunnen we met onze ervaring ook meedenken over de ideale presentatie in het schap. Met die kennis kunt u uw voordeel doen, resulterend in een forse stijging van het percentage verkoopbaar product!

Door een efficiënt transportnetwerk is het traject van kwekerij naar het schap kort: bestellingen worden op de kortst denkbare termijn uitgevoerd. Haalt u liever zelf uw order op? Ook dát is geen probleem. Dag en nacht staan onze producten voor u klaar!

Haal meer uit het witlofschap
De consument gaat in toenemende mate voor eerlijk geteelde versproducten van topkwaliteit. Op die trend kunt u effectief inspelen met witlof en roodlof van LOF. De kwaliteit vertaalt zich in een hogere omloopsnelheid en meer verkoop. Witlofkwekerij LOF. hanteert een prijsstructuur die is gebaseerd op dag-, week- of seizoensprijzen. Aan u de keus!

Werken bij LOF.

Wilt u werken bij LOF.?

We zijn een bedrijf dat bekend staat om de modernste technieken, maar ook om de aandacht die er is voor de mens. Het produceren van eersteklas witlof is immers in de eerste plaats mensenwerk. Het is werk voor mensen die gepassioneerd zijn voor een prachtig product, dat gezond en lekker is. Daarom vinden we het belangrijk om onze medewerkers nauw te betrekken bij het succes van LOF.

We doen het samen
Een succes, dat wordt gedragen door alle medewerkers. Het welzijn en de gezondheid van medewerkers staat voorop. Een voorbeeld? Om de spieren los te houden kunnen medewerkers gebruik maken van een stoelmassage. Bovendien is het werk aanzienlijk verlicht door de toepassing van geautomatiseerde processen. De werksfeer is informeel, medewerkers ervaren LOF. als een stimulerend bedrijf om voor te werken. Natuurlijk hoort daar ook een passende, marktconforme beloning bij.

Vacature

Gevraagd:

Parttime medewerk(st)er voor 16/24 uur per week.

Beschikbaarheid op zaterdag is vereist.

Wil jij graag onze nieuwe collega worden?

Reageren kan per mail naar:

personeel@witlofkwekerijlof.nl

 

Voor meer informatie neem je contact op met:

Witlofkwekerij LOF.  B.V.

T.a.v.: Marjolein Hiddinga

Pilotenweg 28/1  Espel

Tel: 0527-271375